Klik. .Click. .Klik . .

http://www.careeron9.com/

Iklan Jawatan Kosong

Sunday, 13 May 2012

Hari ini.

Assalam. .


Selamat hari ibu kepada sesiapa yang sudah bergelar ibu..hee
Tiada apa yang menarik yang aku hadiahkan buat si ibu,cumalah kerja-kerja rumah yang tertangguh aku perselesaikan..hee
Dan cuma memasak untuk dinner tadi.
Hope,my mom senang hati..haha.


Sebelum tu,like usual sesiapa ingin memiliki RM200 jom klik di sini . XD


Hari ni aku ke kampung,dah lama rasanya tidak berkebun dan memanjat pokok.haha.
So, petang tadi aku memberi alasan ingin membalut buah cempedak yang belum masak semata-mata untuk panjat pokok.haha.Best gila ! XD


Bukan senang nak senang
dan bukan susah nak susah.. XD


Bergambar sesampai je di kampung.. XD

Aku akan mula kerja Selasa ni.hee..Akhirnya aku diterima jugak selepas interview dan hantar resume last week.haha
Bukan main terkial-kial aku nak siapkan resume tu.Maklumlah, first time kan.hee
Walaupun kerja untuk 3 bulan setengah saja,aku anggap itu sebagai pengalaman.
Pengalaman tu sangat penting dalam usaha untuk menjadi seorang yang cemerlang 
di dunia dan sejahtera di akhirat..Aceceh..Bermadah pulak..haha

Ya Allah,pada waktu yang sama aku tetap berasa gementar menunggu result yang akan
keluar tak lama lagi..hee..


1 comment:

  1. petik buah ape tu?? bez kalo dok umah ada dusun...^__^

    ReplyDelete

/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved dua-tujuh-satu.blogspot.com