Klik. .Click. .Klik . .

http://www.careeron9.com/

Iklan Jawatan Kosong

Sunday, 20 May 2012

Awas, anda dalam perhatian wahai SPAMMER !

Assalam. .


Sebelum tu, sesiapa mahukan RM 200 silalah klik di sini .


Aku amat berterima kasih kepada seorang blogger ( wangsablogger ) kerana telah menaikkan rating nama blog aku secara tidak langsung.Hee..



Spam a.k.a Stupid Pointless Annoying Message dan dari sudut bahasa, 
Pesanan Yang Bodoh, Tidak Munasabah, dan Menjengkelkan .


Dalam senarai tu,aku yang ke-292 daripada keseluruhan dalam 700++ ..hee
Kalau pandang dari sudut positif, boleh jadi aku wajar berasa bangga dan jika 
dipandang dari sudut bertentangan, aku wajar berasa sedikit #$@*& ..haha.


Aku ingin memberi penjelasan bahawa apa yang aku copy paste dan sebarkan itu
adalah salah satu perkongsian maklumat yang memberi keuntungan secara pasif.
Tak tahu pulak,bahawa memberi tahu orang ramai tentang satu contest yang 
menjanjikan pulangan adalah SPAM.hee.Maaflah ye. XD


Aku akui, begitu cepat proses perkembangan blog aku walhal tak sampai sebulan
pun lagi aku create blog ni.hee.
Kalau korang nak check senarai blogger yang hot boleh la klik di sini .
Anda harus sedar,anda dalam perhatian.Ada yang mengawasi tingkah laku kalian. :)

4 comments:

  1. Assalammualaikum
    singgah sini(^_~)
    cik iena nk invite join 1st giveaway cik iena
    jom terjah blog cik iena
    http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html
    tHanKs..

    ReplyDelete
  2. salam..
    datang jenguk kejap..
    aina tag miss arissa here ^.^
    http://ainariana.blogspot.com/Mega-Tech-Giveaway-by-Mizzs-Ninie-CikMun-and-DrFara

    ReplyDelete
  3. salam slmt berkenalan..hehehe

    ReplyDelete
  4. Ingin berkenalan denganmu Arissa :)

    ReplyDelete

/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved dua-tujuh-satu.blogspot.com