Klik. .Click. .Klik . .

http://www.careeron9.com/

Iklan Jawatan Kosong

Thursday, 3 May 2012

Sesapa nak RM 200, jom baca !

Assalam. .








Duk sibuk aku berblogwalking tetiba terserempak tentang satu contest RM 200 bersama http://www.careeron9.com/ .


Tetiba tersentak nak join pulak contest ni.heee..
Contest ni bermula hari ni, 3 MEI 2012 sehingga 31 MEI 2012 .Manakala keputusan akan
diumumkan pada 5 JUN 2012 .


Contest ni simple je..korang just follow 5 steps.. Kalau nak tau apa yang perlu korang buat,just click pada RM 200 ! kat atas gambar duit tu,okay. :)




Sesiapa nak join contest ni silalah klik di sini.
Tak rugi apa-apa pun kalau cuba .Tak salah kan kalau mencuba ?
Mana tau tu rezeki kita ! XD

Good Luck !








22 comments:

  1. Admin For Contest RM 200 datang mencelah disini...

    Thanks sbb sudi join contest ni... Pepun Harap2 you jd pemenangnya nnt... jgn lupa vote dan klik jer dkt link yang Cik Arissa postkan tu yer...

    Tq.. for join me..

    ReplyDelete
  2. as-salam..

    nak joint la esok.. 0.0 goodluck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga bertuah dear :) follow sini :)

      Delete
    2. http://www.careeron9.com/2012/05/info-sertai-contest-rm-200-bersama.html

      Good Luck ! :)

      Delete
  3. semoga bertuahhh....nk syarat2 dlu....
    if berminat..nyue pon nk joinnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.careeron9.com/2012/05/info-sertai-contest-rm-200-bersama.html


      Good Luck ! :)

      Delete
  4. wow! menarik ni...insyaAllah ada masa sy join..thx 4 da info...btw, done follow!! follow me back.. kalo sudi..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow you ! XD
      try la contest ni bile free ok?..wish you luck ! :)

      Delete
  5. memang menarik gak nih ..
    nanti ada masa join contest ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup,nanti ada masa try ok ?.. XD
      contest ni baru je b'mula.. :)

      Delete
  6. mcm best pulak contest ni..rasa mcm nak join la :)

    ReplyDelete
  7. wah2,menarik segmen ni,,kena join ni:)

    ReplyDelete
  8. done follow...jom singgah sini

    ReplyDelete
  9. Nak join ! Thanks Arissa coz bg taw ! :)

    ReplyDelete
  10. informasi yang sangat bagus dan menarik , bisa join sepertinya lumayan
    okey terima kasih

    ReplyDelete
  11. gud luck...

    nak join jugak lah....

    ReplyDelete

/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved dua-tujuh-satu.blogspot.com